Skolstart

Hej alla föräldrar och elever i 3:1!

Vi hoppas ni elever haft ett härligt sommarlov och ni föräldrar en härlig semester!

Nu är det dags för oss att träffas igen, lära, klura, arbeta tillsammans och ha kul ihop.

Vi ses på onsdag kl. 8.00 i hallen utanför klassrummet, precis som vanligt. Första skoldagen kommer vi att ha samarbetsövningar, högläsning, prata om vad vi har för förväntningar inför höstterminen, leka tillsammans, träffa vår nya klasskamrat Wilgot och så klart – fira skolstarten!

Vi skickar med ett Elevschema 1617 hem i mappen första dagen. (Eller klicka på länken). Det är ett schema som är preliminärt, det kan komma att ändras beroende av hur saker fungerar när vi väl startat terminen.

Eleverna i 3:1 har idrott på torsdag. Då behöver eleverna uteidrottskläder, skor och handduk. Eleverna har också idrott på tisdagar. Då får eleverna komma ombytta på morgonen och gå direkt till idrotten. De som önskar kan naturligtvis byta om i omklädningsrummet efter kl. 7.50.

Vi skickar också med en Blankett_Viktiga uppgifter om skolbarnet där ni föräldrar fyller i bl.a kontaktinformation och skickar med blanketten tillbaks till skolan snarast. Lägger även en sådan här på bloggen (länken ovan) ifall den kommer på villovägar. Om ni önskar kan ni fylla i den digitalt och skicka på mejl till ulrika.bohlin@varberg.se.

Vi vill redan nu bjuda in till föräldramöte. År 2-3 har föräldramöte den 8 september kl. 18.00-20.30 och inbjudan med svarstalong kommer i elevernas mapp på fredag.

Resurs i klassen är även detta läsår Ulrika Olsson. Hon är den som är fritidsansvarig i klassen och i mesta möjliga mån hoppar in då jag är sjuk, ledig eller på annat uppdrag.

Fritidspersonalen hälsar att de vill ha alla förändringar och övriga meddelanden på Tempus även i fortsättningen.

Vi ser fram emot att träffa er alla igen!!!

Hälsningar Ulrika B och Ulrika O

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *