Veckobrev v. 21

Hej!

Det har varit en kort vecka fylld med aktiviteter.

Igår hade eleverna en härlig dag på Vallen där de fick prova på olika friidrottsaktiviteter. Idag var det orientering på schemat. Tyvärr blev jag sjuk inatt och Ulrika O har tagit hand om den här dagen.

Skolavslutningen (information från Ankarskolans hemsida)
Tider för F-3 är 08.15-09.00. Eleverna träffas i sitt klassrum kl. 08.00 och går tillsammans till avslutningen. Efter avslutningen återsamlas de i sina klassrum där föräldrar är välkomna att hämta barnen som vanligt. Skoldagen slutar ca 09.30. Fritidshemmet har öppet 06.30-08.00 samt 09.30-18.00. Var snälla och lämna in schema på Tempus.

Vi har på skolan ett begränsat antal platser för de som tänker närvara på skolavslutningen. Var snäll att respektera de anvisningar och den möblering som finns.  Efter varje avslutning kommer entrén iordningställas för nästa föreställning för nästa stadium och därför kan ingen vara kvar i lokalen. Avslutningarna är i första hand tänkt för eleverna.

Johanna Rydell rektor 1-3

Nationella prov.
De nationella proven är rättade och bedömda. I 3:1 har alla elever visat goda kunskaper på proven både i svenska och matematik, och därmed nått godkända resultat. Eleverna har fått reda på sina resultat och fått se ev uppgifter de undrat över. Har ni vårdnadshavare frågor eller skulle vilja se ert barns prov, är ni välkomna att kontakta mig så bokar vi en tid.

Förändringar på fritids.
Anna P som jobbat på Skutans fritids och varit resurs i Anette’s klass kommer att sluta på fritids och på Ankarskolan under sommaren. Hon kommer att börja jobba på den nya Trönningeskolan. Vi kommer sakna henne, men önskar samtidigt Lycka till!!!

Att tänka på inför v. 22
Måndag
Tisdag – Cykla till fästningen, se tidigare information.
Onsdag – Ingen långdag, eleverna slutar 13.50.
Torsdag – Idrott, tänk på kläder och ombyte.
Fredag

Härlig långhelg önskar jag er!

Hälsningar Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *